I ÅRETS LØB

FASTELAVN

Børnene klipper og klistrer til fastelavnsriset. Fredagen før fastelavnsmandag slår vi katten af tønden og spiser fastelavnsboller. Børnene må meget gerne komme udklædte.

PÅSKE

Klipper vi pynt og sår karse til påskefrokosten.

BONDEGÅRDSTUR

I maj måned tager vi på bondegårdstur, hvor der bl.a. er mulighed for at ride, køre på traktor og holde en masse små dyr. En heldagstur hvor vi bliver transporteret frem og tilbage i bus.

JUL

Hele december julehygger vi. Fra 1. december holder hele huset fælles samling inde foran pejsen. Vi tænder hver dag et nyt lys, synger julesange og leger. Vi klipper og klistrer og laver julegaver til mor og far. Vi tager også på juleskovtur, hvor vi pynter et træ med mejsekugler.

LUCIAOPTOG

I den mørke juletid lyser det op, når Luciaoptoget går igennem huset. Med den ældste pige som Luciabrud og huset fuld af spændte og forventningsfulde forældre som nyder vores hjemmebagte Luciabrød, er det en meget stemningsfuld morgen. 

KAFFEMIK

Hver måned på forskellige ugedage holder vi kaffemik. Her er mulighed for en bid brød og en kop kaffe i forbindelse med afleveringen.Kaffemik er et uforpligtende samvær og meget afholdt af forældre, børn og personale.

FÆLLESSPISNING

Fællesspisning har vi 1-2 gange om året. Her kommer forældrene med en ret efter eget ønske til den fælles buffet. Her har alle nogle hyggelige timer sammen fra kl. 17.00 - 19.30.